Pogosta vprašanja in odgovori

WeedGuardPlus je 100% neprozoren. Skozi material ne pride svetloba: plevel nima svetlobe, zato ne more rasti.

WeedGuardPlus je zasnovan tako, da traja eno rastno dobo: glede na klimatske razmere (padavine) in vlažnost tal se postopoma razgradi.
Glede na naravo tal in vremenske razmere WeedGuard Plus razpade v treh do šestih mesecih. Nato lahko preprosto preorjete WeedGuard Plus v zemljo ali ga zavržete v kompost.
WeedGuardPlus je papirni material, izdelan iz posebej konstruiranih celuloznih vlaken. To je naravna formulacija brez škodljivih kemikalij.

Edinstvena WeedGuardPlus formula je zelo porozna: zrak in voda prehajajo skozi zemljo in rastline.

WeedGuardPlus vsebuje posebej izdelano komponento za mokro trdnost, ki je odobrena s strani FDA. To ohranja material skupaj, ko se zmoči, in mu omogoča, da prenese močne deževje.

WeedGuardPlus se bo razgradil z izpostavljenostjo zemljišč (mikrobi porabijo celulozo za prehrano), stopnja razgradnje pa je odvisna od ravni populacije mikroorganizmov in ravni vlažnosti tal – bolj vlažna tla bolj razgrajujejo celice.

Izgled in funkcionalnost! WeedGuardPlus je rjave barve zemlje, da je estetsko privlačen. Poleg tega lahko temnejša barva absorbira sončno svetlobo in pretvori svetlobo v toploto – segreva zemljo in pomaga pri zgodnejšem razvoju rastlin.

WeedGuardPlus Natural/Organic Standard izvedb je tako debela kot vizitka, seveda pa je bolj prilagodljiva.  Okvirno 110 g/m2.

Da, WeedGuard Plus je papirni blokator plevelov in 100% biorazgradljiv.

Da, WeedGuard Plus je primeren za uporabo s cvetjem, zelenjavo, grmičevjem in sadjem.

Ne, ravno nasprotno. Uporaba WeedGuard Plus stimulira rast in zagotavlja zemljišču dodatna hranila. WeedGuard Plus omogoča rastlinam naravno rast v okolju brez plevela.

WeedGuard Plus podpira rast, obogati zemljo s hranili, zagotavlja optimalno kroženje zraka in zgodnje segrevanje tal ter veže vlago v tleh.

Seveda! Pri večjih površinah je priporočljivo strojno polaganje WeedGuard Plus. Pri polaganju WeedGuard Plus pa se prepričajte, da so robovi obteženi z zemljo, da preprečite drsenje WeedGuard Plus.

Obstaja standardna različica in standardna “krep” različica. Površina krep verzije je bolj prilagodljiva za rokovanje in zato primernejša za nekatere aplikacije. Fertilizirana različica je biološki mulčni papir z dodatki gnojil, ki prinašajo zemljo z minerali.

Seveda. Vendar so rastlinjaki in zasebna gospodinjstva z visoko stopnjo okoljske ozaveščenosti predvsem zainteresirani, saj menijo, da imajo večjo odgovornost za uporabo izključno bioloških pripomočkov za ekološko kmetovanje.

Izjave uporabnikov

»Uporabljam WeedGuard Plus za moje jajčevce, solato in bučke. Izgleda odlično.
In najboljše: Stroški papirja za mulčenje so se v primerjavi z naporom pletja večkrat izplačali. «

PIETE LANGERS *, Your Content Goes Here

Mi smo tukaj za vas

Želimo se prepričati, da lahko WeedGuard Plus uspešno uporabljate.

Imate vprašanja o WeedGuard Plus ali kako pravilno uporabljati WeedGuard Plus? Potem nas pokličite.
Naši strokovnjaki so vam na voljo od ponedeljka do petka od 8.00 do 17.00.

+386 1 563 74 26 | GSM: +386 41 661 580

e-naslov: prodaja@bio-zatiranjeplevela.si

WeedGuardPlus – ekološko zatiranje plevela

Izdelek proizvajalca
marks-3zet GmbH & Co.KG
Zastopa in prodaja: Perla d.o.o. Škofja Loka

Pisarna: Motnica 2, Sl – 1236 Trzin, Slovenija
+386 1 563 74 26
prodaja@bio-zatiranjeplevela.si